Μελετη Εφαρμογης

Μελετάμε και αναπτύσσουμε λύσεις σήμανσης για κάθε σας ανάγκη. Ολοκληρωμένα συστήματα σήμανσης με έμφαση στην λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την άριστη σχέση επένδυσης – αποτελέσματος.


Σχεδιασμος

Από τις δύο διαστάσεις σε τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά. Η σχεδιαστική ομάδα πίσω από τις πιο ενδιαφέρουσες λύσεις στον κλάδο των διαφημιστικών κατασκευών, πλαισιώνεται πλέον από σύστημα παραγωγής φωτορεαλιστικών μακετών ώστε οι προτάσεις μας να μην είναι στο περίπου, αλλά ακριβώς!

Αποτυπωση

Η λεπτομερής αποτύπωση επιτρέπει την προσαρμογή της εταιρικής σας σήμανσης στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε χώρου. Με ακρίβεια χιλιοστού και λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις εσωτερικές όσο και τις εξωτερικές συνθήκες, αποτυπώνουμε τον χώρο σας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι τίποτα λιγότερο από το αναμενόμενο.

Κατασκευη - Τοποθετηση

Οι κατασκευαστές - συνεργάτες της εταιρίας είναι τεχνίτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Με την χρήση όλων των σύγχρονων μέσων τοποθέτησης και εξοπλισμού, επιτυγχάνουμε εφαρμογές που άλλοι θεωρούν αδύνατες. Τηρώντας όλους του κανόνες ασφαλείας και ακολουθώντας ρητά την κατασκευαστική μελέτη και το δικό σας χρονοδιάγραμμα, είμαστε απόλυτα ακριβείς σε κάθε πτυχή του έργου.

Συντηρηση

Η τακτική συντήρηση ανανεώνει τον χρόνο ζωής των κατασκευών σας. Εμείς, αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την διαδικασία συντήρησης, ειδοποιώντας σας εγκαίρως και ενημερώνοντάς σας αναλυτικά για το κόστος εργασιών. Με το πρόγραμμα συντηρήσεων Plus+, εξασφαλίζουμε πως οι κατασκευές μας θα σημαίνουν τον χώρο σας για πολλά, πολλά χρόνια.

 

 

 

 

 

Εξωτερικη Σημανση

Φωτεινές επιγραφές, πυλώνες και φανοί δύο όψεων, κατευθυντήρια σήμανση δρόμων, ιστοί και επιδαπέδια stands συνθέτουν ολοκληρωμένα συστήματα σήμανσης για την βέλτιστη προβολή και διαφήμιση της κάθε εταιρίας. Αξιολογώντας τις μεμονωμένες ανάγκες σήμανσης του κάθε πελάτη, προτείνουμε, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε τον ιδανικό συνδυασμό εξωτερικής σήμανσης με την καλύτερη δυνατή απόδοση, αντοχή στις καιρικές συνθήκες και με άριστη σχέση επένδυσης – αποτελέσματος.

Εσωτερικη Σημανση

Σε συνάρτηση με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε χώρου, προσαρμόζουμε την εσωτερική σήμανση ώστε να εναρμονίζεται με την εξωτερική. Ευρετήρια ορόφων και stands προϊόντων, φωτεινές και αφώτιστες επιγραφές, προωθητικά displays, αφισοθήκες και lightboxes. Φωτισμός LED για την μείωση του όγκου και της κατανάλωσης, πρισματικά υλικά που επιτρέπουν την ομοιόμορφη διάχυση του φωτός, τεχνολογίες που συνθέτουν μερικές από τις πιο αποτελεσματικές και λειτουργικές εφαρμογές στον τομέα της εσωτερικής σήμανσης.